Skip to main content

Anouk

Ik hou van gezelligheid, muziek, dansen, naar de film gaan.

Hoi, weet je hoe ik heet? Anouk van der Leeuw. En weet je wat ze over me zeggen? Dat ik een lieve, vrolijke en enthousiaste meid ben.

Ik blijk zelfs fantastische humor te hebben, vraag maar aan Bar(bara). "Leuk he!"

Om mijn dag een beetje goed door te komen houd ik van structuur. Ik vraag daar ook regelmatig naar, maar eigenlijk weet ik zelf heel goed het antwoord daarop. Ik raak een beetje gestresst als ik iets kwijt ben, kijk dan wat beteuterd, maar gelukkig duurt dit niet lang hoor.

Verder ben ik nogal nieuwsgierig van aard, maar je kan ook zeggen dat ik geïnteresseerd ben in mijn medemens. Vooral als er baby’tjes komen bij Brownies en Downies (daar werk ik namelijk 3 dagen in de week) ben ik er als de kippen bij. Help met luiers verschonen, ben niet te beroerd een flesje te geven en vergeet dan helemaal dat ik ook nog moet werken.

Wat ik graag doe is werken in de vaat en de bediening. Nog steeds leer ik nieuwe dingen, zoals kassadienst. Handig als je een goed geheugen hebt…ik onthoud heeeel goed wat iemand gegeten of gedronken heeft.

Op andere dagen ben ik te vinden bij de zorgboerderij in Bobeldijk en de zorgtuin in Spierdijk. Elke dag schrijf ik als ik thuis ben in mijn agenda wat ik heb gedaan die dag en vind ik mijn rust in het maken van een kleurplaat of tekening onder het genot van een kopje thee met wat lekkers, en de Ipad ligt er steevast naast.

Ik word een spring in het veld als ik naar muziek luister, van K3 tot Les Miserables. Zingen met m’n karaoke set en lekker dansen. Mijn nieuwste hobby is diamond painting. Ik kan nog heeeel veel over mijzelf vertellen, maar dat moeten jullie dan maar aan mij vragen.

Nu woon ik nog thuis, samen met m’n zusje Nicole waar het nog altijd fijn wonen is. Mama en ik hebben regelmatig de slappe lach, om niets. Papa snapt daar niets van, dan moeten we nog harder lachen.

Maar soms ben ik verdrietig, want ik mis mijn vriendje Jasper. Dan bekijk ik een filmpje van hem op mijn telefoon en moet ik heerlijk om hem lachen. Drink ik een glas limonade met een paprika chippie erbij en kan ik weer door.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.