Skip to main content

Diane

Ik vind koken leuk, ik help mijn moeder ook vaak thuis.

Ik ben Diane, geboren op 21 juli 2001, ik woon nu nog thuis bij mijn vader en moeder, broer en zus in Ursem.

Ik heb 3 verschillende werkplekken:

Maandag: Begin ik de week met een vrije dag šŸ˜Š

Dinsdag en donderdag: Bakkerij Molen de Otter in Oterleek. Hier help ik in de werkplaats met het maken en inpakken van taartjes, pasta en koek/gebak of ik werk in de winkel en op het terras als het mooi weer is.

Woensdag: LunchcafƩ Brownies & Downies in Alkmaar. Hier help ik soms in de bediening en doe ik heel veel andere klusjes, zoals bestek poleren, de kaarsjes aansteken, de was opvouwen, de vaatwasser legen, de koffiemachine bedienen en jus persen.

Vrijdag: De Eenhoorn, in Alkmaar. In onze eigen theaterzaal werken we aan een voorstelling. We werken aan liedjes, dansjes en toneel, om uiteindelijk de voorstelling in het echt te gaan doen, met publiek. Ik vind dat nog wel heel spannend.

Soms ga ik op zaterdag naar Elma. Samen met haar verzorg ik haar paardjes, maak ik stallen schoon, halen we samen boodschappen voor de lunch en rij ik op een van de paarden. Soms gaan we ook mennen met de kar met Puck en Diego, dat zijn 2 kleine paardjes. Ook gaan we wel eens samen een hamburger scoren na een dagje hard werken.

Op dinsdagavond zit ik sinds kort op kickboksen bij Marleen Okx in Spierdijk. Wauw, dat is zo stoer, even mijn hoofd leegmaken en dan kan ik er weer tegen.

Ook ga ik een keer in de maand een dagje naar mijn tante Jolanda, daar vind ik het altijd heel gezellig, soms blijf ik er ook een nachtje slapen.

Thuis luister ik graag naar muziek of speel ik spelletjes op de iPad. Ik doe ook graag klusjes voor mijn moeder zoals de was opvouwen, helpen met koken of de vaatwasser opruimen. Fietsen vind ik ook leuk. En ik hou van lekker eten!

Ik vind het leuk om straks op mezelf te gaan wonen samen met de andere jongens en meiden.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie:Ā Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiĆ«le bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.