Skip to main content

Thom

Je kan niet vroeg genoeg jezelf promoten…

Mijn naam is Thom. Ik ben 23 jaar. Ik kom uit Ursem, de plek waar ik straks met mijn nieuwe vrienden en vriendinnen van Bij Anders mag wonen. Daar heb ik heel veel zin in.

Ik ben een volwassen jongen die inmiddels school achter zich heeft gelaten. Ik ben nu volledig aan het werk met heel veel plezier op verschillende locaties. Ik ben super enthousiast en heb altijd een goed humeur. Ik werk met allemaal hele leuke mensen.

Op maandag en dinsdag ga ik met veel plezier naar Zorgtuin Lavie. Het is een kleinschalige voorziening. Ik leer daar het uitvoeren van verschillende activiteiten zoals het opkweken van plantjes, groente oogsten en andere groenactiviteiten. Grasmaaien met de zitmaaier is mijn favoriete klus.

Op woensdag en donderdag ga ik naar zorgboerderij de Mijzenhoeve. Gekleed in mijn overall en laarzen verzorg ik de koeien, kalfjes, schapen en kippen. Ga ik samen met begeleiding met de trekker naar het weiland om gras te maaien, sloten uit te baggeren, stallen uit te mesten en nog veel meer buitenklussen. Op donderdag begin in vroeg om samen met de boer de koeien te melken.

Op de laatste dag van de week ga ik naar de zorgboerderij de Andre hoeve.

Als ik thuiskom van mijn werk en ik niet moe ben dan pak in mijn fiets en ga ik nog een rondje door het dorp. Ik ken hierdoor heel veel mensen. Ik zwaai naar ze als ze van hun werk komen. Je kan niet vroeg genoeg jezelf promoten…

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.