Skip to main content

Yuri

Super leuk dat ik ook ga wonen bij Bij Anders in Ursem!

Ik ben Yuri Hofman, 20 jaar en ik woon nu nog met mijn ouders, broer Thomas en onze katten Pippi en Dusty in Middenbeemster. Ik zou ook graag een hond willen hebben en ik hou ook van paarden.

Op dit moment werk ik 4 dagen in de kantine van een zorgboerderij. Ik verzorg daar de lunch en ik doe daar ook diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Ik hou heel erg van voetbal! Voetbalwedstrijden kijken van mijn favoriete club Ajax en alle berichten over transfers bijhouden. Maar ik voetbal ook zelf in het Ajax tenue bij mijn sportclub Only Friends.

Verder kijk ik de F1 wedstrijden met Max Verstappen. Ook speel ik FIFA of andere games op de PlayStation. Ik hou erg van muziek luisteren (hier start ik ´s morgens vroeg mee en ga ik lekker meezingen) en ik maak mijn eigen teksten voor een rap!

Ik hou erg van uiteten en ik kan ook al een beetje zelf koken (lasagne of tortillas als favoriet). Eén keer in de maand ga ik met andere jongeren in Middenbeemster koken, eten en chillen en daar kijk ik altijd erg naar uit.

Met de kerstborrel en op het feestje van Jochem heb ik de anderen jongeren van Bij Anders ontmoet. Het is allemaal nog erg spannend en wennen, maar ik denk dat we het straks héél leuk en gezellig met elkaar gaan krijgen in Ursem!

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.