Skip to main content

Julie

Ik heb er dan ook heel veel zin in om straks met zijn allen samen te wonen.

Hoi allemaal, ik ben Julie Weel en woon in Avenhorn, samen met mijn ouders en 2 broers. Ik ben 24 jaar en ga straks wonen bij Bij Anders in Ursem!

Ik werk 4 dagen in Hoorn op de dagbesteding, n.l. bij de Rode Luifel (3 dagen) en in Pand 12 (1 dag). Ik werk daar al ruim 4 jaar en heb het erg naar mijn zin.

Maandag en dinsdag werk ik in de Bakkerij van de Rode Luifel. Ik maak daar appeltaarten, soms monchoutaart of mini appeltaartjes. Dat kan ik zelf zonder hulp maken! Op vrijdag werk ik in de kantine en op het atelier van de Rode Luifel. Dan maak ik schoon, ruim ik de vaatwasser in en uit, doe de was en zet ik koffie en thee voor de pauze. S’middags werk ik in het atelier, daar kleur ik de deksels voor de taartdozen of maak ik andere leuke dingen als slingers of kaarten. Zaterdag kun je mijn vinden in Pand 12, een kadowinkel op het Breed in Hoorn. Daar werk ik in het atelier en maak kaarsen of andere mooie spullen die we in de winkel verkopen. Ook vul ik de winkel aan en help achter de kassa. Je kunt er hele leuke cadeautjes kopen, dus kom gerust eens langs, dat vind ik erg leuk!

Woensdag en donderdag ben ik vrij. Dan slaap ik graag uit en vermaak me met filmpjes kijken op mijn tablet of t.v.. Ik help mijn moeder dan met allerlei klusjes in huis of boodschappen doen. Ook help ik wel eens met eten koken. Soms ga ik even oefenen voor dansen. Ik zit namelijk al een paar jaar op dansles bij Annemarie van dansschool Biersteker in Heerhugowaard. Daar leer ik allerlei hippe dansjes op liedjes van de radio. Ik vind dat ik heel goed kan dansen!

Daarnaast hou ik erg van feestjes, uitjes en lekker eten.

Ik heb er veel zin in om straks met de anderen, bij Bij Anders te gaan wonen. Nu hebben we af een toe een uitje of viert iemand zijn verjaardag voor de hele groep. Dat is erg gezellig!

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.