Julie

En ook ik wil heel graag wonen Bij Anders

Samen met mijn ouders en broers woon ik in Avenhorn. Ik ben net 20 jaar geworden en zit op school; de Stormvogel in Hoorn. Ik loop 2 dagen in de week stage. Op dinsdag werk ik in de bakkerij van De Rode Luifel in Hoorn. Daar maak ik hele lekkere appel- en monchoutaarten. Binnenkort ga ik daar ook op vrijdags werken in het atelier. Daar kleur ik taartdozen en maak ik allerlei mooie dingen zoals kaarten en slingers.
Op woensdag loop ik stage in Pand 12. Dat is een cadeauwinkel in Hoorn. Ik help klanten in de winkel, doe de kassa of vul de winkel aan. Maar ik werk ook achter in het atelier en maak daar kaarsen of doe allerlei andere klussen. Ik vind het leuk als er af en toe een bekende in de winkel komt. Laatst kwamen opa en oma een cadeautje kopen.

Dan ga ik ook nog 1 keer in de twee weken naar Zorgtuin La Vie in Spierdijk. Bij Carlo en Silvie leer ik allerlei vaardigheden die ik later als ik op mijn eigen woon ook moet kunnen. En ik vind het leuk om er te knutselen.

Ik heb het heel erg naar mijn zin op mijn stages en vind het heel gezellig met mijn collega’s en begeleiders.
Mijn hobby’s zijn dansen en zingen. Ik ben al heel lang fan van K3 en ga af en toe naar een concert. Vorig jaar ben ik samen met Diane naar K3 geweest in Amsterdam! Dat was een mooie dag samen met onze moeders. 

Samen met Diane, Thom en Jasper ga ik op dinsdagavond naar dansles bij Biersteker in Heerhugowaard. Annemarie leert ons daar dansen op leuke liedjes zoals Rockabye, Symphony en Sexy als ik dans. Op mijn kamer draai ik soms cd’s en zing en dans daarbij. Ik vind het ook heel leuk om naar de discoavond van de Stormvogel te gaan. Ik ga sowieso graag naar feestjes en uitjes vind ik erg leuk!!
Ik houd van filmpjes kijken op mijn tablet of telefoon. Dan kijk ik K3, iCarly of andere programma’s van Nickelodeon. S’avonds kijk ik graag naar Goede tijden, slechte tijden.
Ook app ik veel met vrienden en familie. Dit doe ik met smileys en figuurtjes of gesproken berichten. 
Ik vind het leuk om klusjes te doen. Zo ga ik af en toe ook werken bij mijn vader bij de verkeersschool. Ik help dan in de kantine met tafel dekken, vaatwasser in- en uitruimen en schoonmaken. En als Hoek-Bouma de open dag heeft werk ik ook mee.
Mijn moeder help ik thuis. Ik kan goed de was ophangen en opvouwen, aardappels schillen en opruimen. En ik help vaak met eten koken. Ik denk dat dat heel handig is voor als ik straks bij ‘Bij Anders’ ga wonen.

Ik heb heel veel zin om straks in een eigen huis te wonen ‘Bij Anders’ samen met alle anderen. Ik ben nu aan het geld sparen daarvoor.

Even voorstellen

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.

Koop online en sponsor Bij Anders!