Jasper

Werken, werken en nog eens werken!

De eerste kennismaking voor Jasper was de groepsstage in de onderbouw van het voortgezet speciaal onderwijs. Hij was toen 14 jaar. Met een groep uit de klas gingen ze een keer per week naar het atelier op de Voordam in Alkmaar. Hij leerde hoe het is om met anderen samen te werken, klusjes te beginnen en af te maken. Daarna volgde de gemeentewerf in Heerhugowaard. Ook daar deed hij veel klusjes binnen- en buitenshuis.

Jasper (20) is een heel makkelijk ventje, past zich snel aan en zal niet snel aangeven dat hij het niet zo leuk vindt. Daar moet je als ouders maar proberen doorheen te prikken en alert op zijn en blijven.

Jasper is al weer even van school af en werkt vijf dagen in de week op de zorgboerderij Andrehoeve in Spierdijk. Hij is inmiddels chef hokkenmester en heeft zijn tipdiploma om te mogen werken in de melkput.

Zelf is hij nu bewust van het feit dat wij als ouders bezig zijn met het wooninitiatief Bij Anders. Hij heeft er zin in en zou liever vandaag dan morgen al samen gaan wonen met zijn makkers.

Wij zijn trots op Jasper zoals hij het doet, nu zijn schoolloopbaan erop zit en hij volledig aan het werk is met veel plezier en vol enthousiasme. Het is fijn als je ziet dat hij plezier heeft in wat hij doet. Dit zal voor ons altijd een aandachtspunt blijven.

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Investeerders

Wilt u meer informatie over ons initiatief?

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie bij Brownies&downieS in Alkmaar om alvast in de sfeer te komen.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiĆ«le bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.

Koop online en sponsor Bij Anders!