Skip to main content

Nicole

Pff, ik word al moe als ik lees wat ik allemaal doe.

Als je me vraagt hoe ik heet, zeg ik: “Nicole”. En als mama mij vraagt:”jij bent mama’s grote..…..?” “SPETTER” roep ik dan!

Ik ben meestal op tijd wakker en sta dan ook gelijk ‘aan’. Heb immers al een lange nacht achter de rug want ik slaap rustig 12 uur achter elkaar.

Een lekker broodje met pate gaat er dan vliegensvlug in, iPad ligt er naast op volume 10, zodat ook de rest van de familie weet dat de dag is begonnen.

Om 09:00 uur sta ik start klaar om aan het werk te gaan. Meestal word ik gehaald maar 2x per week brengt papa mij weg. Het ritje naar zorgtuin LaVie in Spierdijk is lang genoeg om papa 100x te vertellen dat ik die dag eieren ga rapen, konijnen ga knuffelen en de plantjes water ga geven.

Als ik door Claudine gehaald word gaan we eerst naar de bakker. Vers brood voor tussen de middag. Bij de zorgboerderij “Iedereen de Ruimte” doen we een bakkie met boer Dick en beginnen we aan de geplande klusjes. Meestal ben ik de opzichter, want ik praat honderduit en ik kan niet twee dingen tegelijk. De rest is aan het werk.

1 dag in de week ga ik naar het activiteiten centrum Stad van de Zon.

Eerst de lege flessen weggooien, het oud papier ophalen en met een beetje mazzel krijg ik een heerlijke voetenmassage van Cor en zing ik de longen uit mijn lijf als Cor op zijn gitaar gaat spelen. Mijn enthousiasme wil nog wel eens uitmonden in een hoge gil, kleine gehoortest ….. 

Ik kom alle dagen vrolijk thuis. Wil dan gelijk een glas limonade met een spekkie en het liefst speel ik een spelletje memory. Zondagochtend is het vaste prik om even te skypen met pake en beppe. Ik moet dan vreselijk lachen en als ik klaar ben met m’n hele verhaal krijg ik altijd chips!

Het begint al steeds beter te landen dat ik straks ergens anders ga wonen. Ik roep vaak “ik ga wonen Bij Anders”. Het wordt een heel mooi huis. Ik houd erg gezelligheid dus als je bij mij op visite komt roep ik vast: “Fijn dat je er bent”

Contact

Stichting Bij Anders - Secretariaat
Rie Beisenherzland 22
1705 LL HEERHUGOWAARD

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL52RABO0322765552
BIC: RABONL2U  Rabobank
Kamer van Koophandel 69553858

Sponsoring

Wilt u meer informatie over ons initiatief? Maak een afspraak met onze sponsorcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Bij Anders heeft een ANBI status. Wat houdt dat in? ANBI is de afkorting van: Algemeen Nut Beogende Instelling.

De ANBI-status heeft de volgende fiscale voordelen waar u als donateur of sponsor gebruik van kunt maken.

SponsorKliks

Met SponsorKliks steunt u Stichting Bij Anders met een financiële bijdrage zonder dat het u een cent extra kost!

Voordat u iets gaat kopen klikt u op het SponsorKliks logo. U wordt doorgeschakeld naar de website. Klik op het logo van de webwinkel waar u iets wilt bestellen. U doet uw aankoop zonder extra kosten. De webwinkel keert ons dan een percentage uit en dat is eigenlijk gratis geld! 

Uw winkel zit er zeker tussen: Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia, Zalando, Thuisbezorgd, Hema etc.